Hey'di BetongLook

Modern finish med BetongLook

Hey’di BetongLook är en cementburen produkt som blandas med vatten och appliceras som en vanlig färg, ytan får en finish som ser ut som gjuten betong.

Påföres med en bred pensel/borste eller roller. Pensel/borste med för styva strån kan ge ränder i målningen. Hey’di BetongLook går att använda på de flesta underlag, trä, gips, puts m.m.

Det går även att använda på möbler, men då bör ytan efterbehandlas med Hey'di Top, för att enklare kunna håll ytan ren.

Du får aldrig 2 likadana ytor med Hey’di BetongLook, den matta färgen kommer ge olika uttryck utifrån hur man väljer att stryka på färgen, om man väljer att kryss-måla, måla horisontellt eller vertikalt.

Det kommer alltid bli färgnyanser med Hey’di BetongLook - det ska vara ett visst "färgspel" i de nyanser du väljer. Om man är generös med färg på första strykningen så räcker det med en strykning, men med två strykningar får man ett mer livligt uttryck i ytan. Låt målningen torka i minst 3 timmar innan belastning. 
Var noga med att arbeta in produkten ordentligt i underlaget och påför Hey’di BetongLook «vått i vått». Vid flera strykningar skall tidigare strykning ha torkat i minst 3 timmar

 

Med en fondvägg kan man på ett enkelt sätt totalt ändra intrycket och uttrycket i ett rum. Med sina olika gråa nyanser ger Hey’di BetongLook en dekorativ yta och kan enkelt kombineras med de allra flesta stilarna i ditt hem.

Hey’di Betonglook finns i 4 naturliga färger – Granit, Betong, Skiffer och Lava.

 

 

 

 

Läs också