Ny information öppen för att läsa.

Fredag 17 maj och måndag 20 maj, Annandag pingst är röda dagar i Norge.
Inga beställningar kommer kunna skickas ut under dessa dagar. 

Tät garagevägg

Tät garagevägg

Med tiden kommer man då kunna få fukt genom väggarna, detta ger salt- och kalkavlagringar som inte ser bra ut. Om du vill snygga till väggarna inne i ett murat garage räcker det inte med att bara måla väggarna, är det fukt i väggarna kommer en vanlig färg att sitta dåligt och flagna av efter kort tid. Hey'di har lösningen hålla fukten borta från insidan och få en ljus yta som är hållbar.

Hey'di K11 Xtra är en vatten/fuktstoppare som appliceras på väggen på insidan, luften förbättras nästan omgående. All gammal färg ska först bort och väggen måste rengöras väl. Denna produkt appliceras direkt på obehandlat murverk och kan även användas direkt på lättklinkerblock (Leca), dessa behöver inte putsas först.

Hey'di K11 Xtra borstas på väggen med t. ex. målarborste, underlaget fuktas väl med vatten innan Hey'di K11 Xtra appliceras. Den måste också fuktas med vatten mellan strykningarna. Den bästa borsten har naturliga borst, en matt borst som är lite "klibbig" vid beröring.
Fukta borsten med vatten innan du börjar och skölj den då och då under arbetets gång.

Önskas en ljusare yta kan man t.ex. måla med Hey'di Kalkfärg. Då primar man först med Hey'di Primer Fasad innan du rullar/borstar på färgen. Om du ska måla med 2 strykningar, fukta med lite vatten mellan strykningarna. Denna färg kan också användas utomhus på fasaden.

Läs också